top of page

Посета ученичког парламента ФК „Хајдук“ Кула

Данас се званично завршила школска година за наше матуранте. Осам година је пролетело зачас и ево, још једна генерација одлази из Лењинове улице на неке друге адресе, у неке нове клупе. Са собом ће понети успомене и лепе и мање лепе, а ми остајемо са сликама из протеклих година које ће нам измамити осмех кад их будемо призивали у сећање. Шмрц…

Срећно, наши мали матуранти и успешно!

Још ћемо се сретати, свет је мали.

Посебну захвалност дугујем члановима Ученицког парламента који су ове године били посебно вредни, креативни, несебични и учили да мисле и на друге и да им помажу са радошћу. Добри, лепи и паметни, представљали су своју школу на најлепше начине и сада предају штафету седмацима који су уз њих учествовали у свим лепим акцијама које смо ове године покретали. Хвала, хвала, хвала, били сте дивни и не постоји ниједан разлог да такви не останете!!! ; )))

У уторак, 28.маја Парламент је са радошћу прихватио позив да посети стадион ФК „Хајдук“ из нашег дивног малог града. Сликали смо се са стручним штабом и првотимцима, свако је нашао своје фаворите из спортских и неких других разлога. Слике ће рећи више од речи, : )

Честитамо стручном штабу на челу са тренером Милановићем и играчима на сјајној пролећној сезони, на игри, резултатима и позитивној атмосфери коју су нам донели. Нестрпљиво ћемо чекати нову сезону и наставак ове лепе приче. Посебну захвалност дугујемо управи клуба и председнику Зорану Осмајићу који су нас дочекали и испунили жеље наших парламентараца. Поздрав Сари и чика Милану, Ђуђи ; )))

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Instagram Basic Black
  • Pinterest Basic Black
bottom of page